top of page

Photoshop 101 - İş Kulübü



Herkese merhabalar, uzun süredir girişimim olan www.enerjeet.com ile ilgileniyordum ve eğitim serilerinden uzak kalmıştım. Enerjeet'de işler çok keyifli gidiyor. Yakın zamanda sizlerin de kullanabileceğiniz ürünümüzü paylaşıyor olacağız. Girişimciliğin bu temposunun arasında İş Kulübü'nün daveti beni Photoshop'a geri döndürdü ve çok mutluyum bundan. O kadar mutluyum ki artık takvimimde eğitim ve üniversite davetlerine daha çok yer açma kararı aldım.


İş Kulübü için yeni bir içerik oluşturdum ve bu içeriği sizlerle paylaşmak istedim. Photoshop'a ilk adımınızı atarken faydası olsun diye ilgili dökümanları da paylaşıyor olacağım. Sizlere bir de Photoshop kursu hediye ediyor olacağım. Buraya tıklayarak ücretsiz kursunuza gidebilirsiniz. İlgili kaynakları ise alt tarafa bırakıyorum.


Bu blog yazısını eğitimden yarım saat önce heyecanla oluşturdum. Umarım içeriklerden faydalanabilirsiniz. Daha fazla içerik ve gelişmelerden haberdar olmak için beni sosyal medya hesaplarımdan takip edebilirsiniz.


İnstagram Adresleri :



YouTube :



Sunum :


İŞ KULÜBÜ
.pdf
PDF dosyasını indir • 7.88MB

Kaynaklar :

  1. Photoshop : https://www.adobe.com/tr/

  2. Kullandığım Görseller:

332 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Neden düşük not alıyorsunuz?

Birçoğumuz tüm dönem boyunca işlerin yolunda gittiğini fakat finalde beklediğimiz notu alamadığımızı söylemişizdir.Bunun temelde iki nedeni var. Birincisi sunuş kalitesi ikincisi ise paftamızın yeteri

bottom of page